Mithre Garagedeure

Mithre Garagedeuren is een in Nederland gevestigd bedrijf dat Sectionall-garagepoorten levert en plaatst in zowel Nederland als België. Het bedrijf kenmerkt zich door de snelle levertijd en gevarieerd aanbod van de garagedeuren.

Sectionall-garagedeuren

Sectionall is een systeem waarbij de garagedeur uit meerdere sandwichpanelen bestaat. Naast een unieke look en vele mogelijkheden, zijn de panelen ook een goed geïsoleerde anti-inbraak-oplossing. Waar Sectionall-garagedeuren vroeger voornamelijk werden geplaatst bij chique en luxe woningen, worden ze tegenwoordig geplaatst bij iedereen die er interesse in heeft. Doordat de techniek in de afgelopen jaren is ontwikkeld en de productie in grote partijen plaatsvindt, zijn de garagedeuren betaalbaar geworden. Mithre Garagedeuren werkt uitsluitend met Sectionall-garagedeuren, omdat deze deuren een hoge kwaliteit waarborgen.

Inbraakbeveiliging

Mithre levert de Sectionall-deuren in twintig kleuren. De panelen zijn IsoPanel40 geïsoleerd met een poedercoating of een folie in een bepaalde kleur. De garagedeuren staan bekend om hun veiligheid tegen onder meer inbraak. Zo zijn de deuren voorzien van een autobloq anti-inbraak railset en ProtectPlus veiligheidsvoorzieningen. Daarnaast speelt de isolatiewaarde van een garagedeur een steeds grotere rol. Een garageruimte wordt niet altijd meer gebruikt voor het stallen van de auto of als opbergruimte, maar een garage wordt tegenwoordig ook vaak gebruikt als kantoorruimte of speelruimte voor de kinderen. Dan is goede isolatie belangrijk. De garagedeuren van Mithre voldoen aan strenge normen op het gebied van luchtdoorlaatbaarheid, windbelasting en waterdoorlaatbaarheid.

Mithre

Al meer dan tweeëntwintig jaar plaatst Mithre gemiddeld duizend tot tweeduizend garagedeuren per jaar. Het bedrijf is ontstaan uit een familiebedrijf dat gespecialiseerd was in rolluiken, zonweringen en rolpoorten. In het verlengde van rolpoorten lagen garagepoorten. Toen de directeur van het familiebedrijf overleed, is er besloten zich alleen te focussen op het plaatsen van garagepoorten. Waarin Mithre Garagedeuren zich hedendaags onderscheidt ten opzichte van de concurrentie is door zich te richten op speciale oplossingen. Wil een klant een thuiskantoor creëren? Dan levert Mithre garagedeuren met ramen, zodat er daglicht de ruimte in komt. Wil de klant een deur in de garagepoort, dan zijn die mogelijkheden er ook. De garagepoorten kunnen worden samengesteld voor verschillende toepassingen van de garage. Ook zijn er vele looks mogelijk, zoals een stalen, houten of een keramieken look.

Snelle levertijd

Ook is de levertijd van Mithre een voordeel, want klanten willen vaak snel geleverd krijgen. De meeste garagedeuren zijn voorradig in het hoofdmagazijn in Maastricht, daar liggen gemiddeld drie- tot vierhonderd deuren. Zijn de gewenste deuren niet op voorraad, dan wordt er besteld bij de leverancier in Duitsland, waar Mithre al meer dan twintig jaar mee samenwerkt. Deze leverancier levert binnen vier tot acht weken. Dat betekent dat de klant bijna nooit langer dan twee maanden hoeft te wachten.